Tsingtao

Screenshot 2021-04-30 at 15.01.31.png

Tsingtaon panimon perustaminen vuonna 1903 sijoittuu aikaan jolloin Quindaon kaupunki kuului saksalaisille. Panimon ensimmäinen panimomestari, jonka reseptillä Tsingtao Premium olut edelleen valmistetaan, oli saksalainen. Raaka-aineiksi tälle ensimmäiselle lager-oluelle muodostui sekoitus paikallisia ja kansainvälisiä raaka-aineita.  Oluessa yhdistyy Laoshan-vuoriston lähdevesi, mallas, riisi ja humalat.

Tsingtao on kansainvälisesti tunnetuin Kiinalainen panimo ja se on maailman 10 suurimman panimoyhtiö joukossa. Tästä huolimatta jokainen kansavälisesti myytävä olut tulee edelleen samasta paikasta Quindaon kaupungissa sijaitsevasta panimosta. Kaupungin sijainti satamakaupunkina antaa luonnollisesti hyvät edellytykset vientitoiminnalle. Suomella on erityisen tärkeä rooli vientimarkkinana. Siitä konkreettisena esimerkkinä käy esimerkiksi se että Suomi on ensimmäinen Euroopan markkina jossa Tsingtao olutta saa hanasta tarjoiluna.

Edellinen
Edellinen

Agitator Whiskymakarna

Seuraava
Seuraava

Weingut Leth